Van onze partner Philips

6 redenen om te kiezen voor een steelstofzuiger mét dweil

13 november 2021 07:34 Aangepast: 15 november 2021 13:18

Schoonmaken, het is één van de klusjes in huis waar we vaak het minst zin in hebben. Toch maakt 63% van de Nederlanders het huis meerdere keren per week schoon. Komt er bezoek? Dan doen we het vaak nog eens extra. Ruim 7 op de 10 Nederlanders maakt schoon voordat er bezoek komt en ruim een derde van de Nederlanders doet het ook nog eens als het bezoek weer weg is. Eén ding is zeker; stofzuigen en dweilen vinden we vaak het minst leuk om te doen en laten we daar nou nét een topoplossing voor hebben.

Zeulen met een lompe stofzuiger, trap op, trap af, dan valt hij weer of zit het snoer vast achter de deurklink. We snappen meteen dat 24% van de Nederlanders stress krijgt van dit klusje of dat je er überhaupt nooit zin in hebt. Toch is het een nuttig taakje en geeft het – wanneer het eenmaal achter de rug is – veel voldoening.

Dagelijks of wekelijks

De één stofzuigt dagelijks omdat een schone vloer belangrijk is, omdat het ze blij maakt of omdat het noodzakelijk is vanwege een harige hond of kinderen die met modderige schoenen zo het huis in stuiven. Terwijl de ander het wekelijks doet. En één op de vier durft zelfs te zeggen dat het ontspanning biedt. Wow!

Voor iedereen die er totaal niet ontspannen van wordt (en eigenlijk ook voor alle schoonmaak-lovers) hebben we in ieder geval goed nieuws. De 8000 Series Aqua Plus van Philips is je nieuwe beste vriend, omdat het je schoonmaakleven zó veel makkelijker maakt! Waarom? We zetten 6 redenen op een rij:

  1. Twee in één

Ja! Dit is je favoriete nieuwe huishoudapparaat, want het gaat hier om een stofzuiger én dweil in één. Geen gehannes meer met zware apparaten of een dweil die na elke veeg weer in de emmer moet. Deze topper heeft een uniek Aqua-mondstuk waarmee je verschillende soorten vuil in één keer kunt reinigen. Van stof tot kleverige vlekken, niets is een probleem.

Kan dat dan tegelijk? Jazeker! Dus hup, in no time heb je gestofzuigd én gedweild in één beweging. Extra tijd voor een bakkie koffie. Winst!

  1. Geen knopen en geklungel

Iedereen heeft er last van; ineens valt de stroom uit omdat je verder liep dan het snoer lang is. Zo irritant! Ook daarom is deze stofzuiger je nieuwe beste vriend. Hij is namelijk volledig snoerloos.

Je hoeft dus geen snoer mee te slepen én je hoeft niet continu van stopcontact te wisselen. Handig!  

  1. Alle hoekjes en gaatjes

Door de 360º-kop komt de zuigmond in alle hoeken en gaten. Daarnaast zorgt ook de ingebouwde ledverlichting ervoor dat je geen zandkorrel meer laat liggen, óók niet in de donkere hoekjes!  

  1. Lange duur

Gaat deze stofzuiger dan lang mee, horen we je denken. Jazeker! Op de eco-stand kan hij maar liefst 80 minuten doorgaan. Wedden dat jij het huis al veel sneller brandschoon hebt?  

  1. Ruimtebesparend

Een normale sledestofzuiger en een dweil nemen al snel veel plaats in beslag in de kast. Deze niet! Deze slanke den is namelijk 117cm hoog en heeft een kop van 22x26cm. Klein én fijn dus!  

  1. Kruimeltjes? Geen probleem!

Heeft de kat of hond zijn bakje omgestoten? Kwamen de kinderen binnen met zandvoeten en ligt de mat helemaal vol of is er een pak rijst omgevallen? Met de geïntegreerde kruimeldief zijn ook de kleinere opruimklusjes zo gepiept.

 

 

Fotografie:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore