Gezien op TV

Aflevering 55 | 12 november 2021

12 november 2021 17:03

Het is alweer vrijdag en dat betekent dat Tom weer klaarstaat met handige tips voor in de tuin en dat Hugo aan de slag gaat met een heerlijk en makkelijk recept. Verder nemen we een kijkje bij de verbouwing van Angelique, kijken we mee met Lotte die de Kintsugi-techniek toepast op gebroken servies en waan je je in het bamboeparadijs van Jos en Gerry.

Koken met Hugo

Vrijdag is cheatday en daarom maakt Hugo de bekendste taart uit de Nederlandse keuken: appeltaart! Verder staat er ook nog verse chocolademelk met slagroom op het menu. Als dat niet lekker gaat smaken!

Tuintips van Tom

Tom gaat weer aan de slag in de border. Aan de hand van een kijkersvraag van Dita laat hij zien hoe je ook in de winterperiode veel kleur in de tuin krijgt. Verder plant hij ook nieuwe bloembollen om zo al vroeg in het voorjaar de lente in de tuin te halen. Lees hier meer over de tips!

Binnenkijken bij…

Angelique, haar man en hun drie kinderen wonen al sinds 2013 in hun huidige huis, maar dat is eigenlijk pas sinds twee jaar helemaal af. Zij besloten een boven- en benedenwoning samen te trekken tot één woonhuis en gingen vol goede moed aan de slag met de verbouwing. Ze laten je graag het eindresultaat zien.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Repareer je servies met Japanse techniek

Een bord of glas is snel gebroken, maar in een keramiekfabriek zal dit wel vaker misgaan. Dit was ook het geval bij de overgrootvader van Lotte, gelukkig bedacht zij een oplossing om het kapotte servies in een nieuw jasje te steken. Dit gebeurt met de Kintsugi-techniek en ze laat je graag zien hoe dit in zijn werking gaat.

Buitenkijken bij…

De meeste mensen die aankomen bij het huis van Jos en Gerry zien op het eerste gezicht een doodgewoon rijtjeshuis. Maar achter de woning bevindt zich een totaal andere omgeving. Met bamboe tot wel 15 meter hoog waan je je in een compleet andere sfeer die je niet direct kunt thuisbrengen. Al die enorme verticale elementen in combinatie met de vorm van de tuin laten het veel ruimer ogen dan het eigenlijk is. Neem snel een kijkje in het bamboeparadijs in Valkenswaard.  

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 55

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore