Gezien op TV

Aflevering 54 | 11 november 2021

11 november 2021 17:04

Het is Sint-Maarten en om dit te vieren gaat Hugo onder andere aan de slag met een heerlijke zoete fudge. Verder gaat Tom weer verder in de tuin in Vleuten. Martine maakt een bijzondere bank voor de hond en Nikita en Tobias scoren prachtige vintage interieur items.

Koken met Hugo

Om in het thema van Sint-Maarten te blijven gaat Hugo vandaag aan de slag met een zoete fudge. Daarnaast maakt hij ook heerlijke, gevulde pannenkoeken op de Japanse manier. Start je weekend vroeg  met dit ideale gerecht om gezellig samen te koken!

Metamorfose (2/2)

De tuin van Ka Wah en Gozka mist groen, privacy en aankleding. En dat komt vooral omdat hun stijlen enorm uiteenlopend zijn. Binnen zijn de stijlen uiteindelijk samengekomen, maar buiten is dit nog altijd een enorme uitdaging. Gelukkig wist Tom wel raad met de tuin en legt er vandaag de laatste hand aan.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Nikita en Tobias kochten negen jaar geleden een voormalige huurwoning en zijn begonnen met een grootse verbouwing. Na een flinke tijd klussen tonen zij nu het eindresultaat dat zij zelf omschrijven als een eclectische mix van modern design, retro en vintage. Bekijk hier de prachtige verbouwde woning.

Maak een bank voor je hond

Met dit gure weer is het extra fijn om na een lange dag heerlijk comfortabel op de bank te ploffen. Maar dit geldt natuurlijk ook voor je hond. Speciaal voor onze trouwe viervoeters gaat Martine vandaag aan de slag met een hondenbank.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 54

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore