Gezien op TV

Aflevering 58 | 17 november 2021

17 november 2021 17:03

In de aflevering van vandaag kookt Hugo een herfstige maaltijd, begint Tom aan een uitdagende tuinmetamorfose in Almere en heeft Piet een bijzonder hondenras meegenomen naar de boerderij.

Koken met Hugo

We zitten midden in de herfst en dat laat Hugo terugkomen in zijn gerecht van vandaag. Hij maakt een paddenstoelenpastei met een salade van peer. De ingrediënten voor een prachtig herfstpalet met warme en frisse smaken.    

Tuinmetamorfose (1/2)

Tom gaat vandaag de uitdaging aan in een kleine tuin in Almere. Susan wil graag relaxen in haar voortuin, maar dit gaat erg lastig aangezien het tegelijkertijd ook haar achtertuin is. Ook staat de schuur nogal in het zicht waardoor ze zelf geen goede indeling kan maken. Daarom heeft ze de hulp van Tom ingeschakeld om haar multifunctionele tuin gezelliger te maken met meer groen.

Een huis met karakter

Charis en haar man grepen hun kans toen er een prachtig karakteristiek huis te koop stond in de gezellige wijk Kootwijkerbroek. Zonder er al te lang over na te moeten denken ruilden ze hun nieuwbouwhuis in voor dit opknappertje. Er moest namelijk aardig wat aan het huis gebeuren, omdat het erg gedateerd en hokkerig was. Toe aan verandering dus en dat is nu te zien!  

Zonde om op te eten

Kunst maken met koekjes. Lotte doet dit door met glazuur koekjes op een feestelijke manier aan te kleden. Haar passie hiervoor begon tijdens een babyshower van een vriendin van haar. Alle creaties maakt ze zelf en ze geniet er met volle teugen van om zo artistiek bezig te zijn. Het is haast zonde om op te eten…  

Dierenarts Piet

Piet heeft vandaag een Puli meegenomen naar de boerderij, oftewel een Hongaarse herdershond. Een erg bijzonder ras met een dreadlockachtige vacht. Piet vertelt alles over hoe ze zijn ontstaan en wat deze honden zo uniek maakt.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 58

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore