Gezien op TV

Aflevering 57 | 16 november 2021

16 november 2021 17:03

In deze aflevering leren we hoe je zelf een ecosysteem maakt, wat de beste strijktechniek is én zien we het eindresultaat van de woonkamer in Cothen.

Koken met Hugo!

Vandaag maakt Hugo een Afrikaans rijstgerecht met vis en als bijgerecht een frisse salade. Dit typisch Zuid-Afrikaanse gerecht wordt vaak bereid met gerookte vis, maar Hugo geeft hier uiteraard een twist aan door schelvis te gebruiken. Een perfecte combinatie van harde en kruidige smaken met frisse en luchtige tonen.  

Metamorfose (2/2)

Zussen Ella en Marjan hebben een intensieve hobby waar ze veel materiaal voor gebruiken. Erg creatief, alleen hun woonkamer is er wel nogal rommelig van geworden. Het is dus tijd dat deze een upgrade krijgt! Gisteren zorgde Patrick al voor een spannende kleur op de muur en maakte hij een mooie hobbykast. Vandaag maakt hij een afscheiding van de trap en Jasper komt hem helpen met de aankleding.  

Maak je eigen ecosysteem

Het is momenteel erg populair om te hebben in je interieur: je eigen biodome. Met deze mini-ecosystemen krijg je meer groen in je interieur, zonder dat je hier groene vingers voor nodig hebt. Anouk laat je zien hoe je gemakkelijk zelf een biodome maakt. Ze bestaan in allerlei verschillende vormen en materialen, maar vandaag maakt ze er een in een koepelvorm.  

Een kleurrijk huis in eigen stijl

Een beetje kleur in huis kan nooit kwaad. Dit hebben Renske en haar man Daniël dan ook toegepast in hun jaren ’30 huis in Haarlem. Daarbij zijn ze ook nog eens erg handig en hebben ze veel zelf gedaan tijdens de verbouwing. Ze geven overal hun eigen draai aan wat hun huis extra typerend maakt. Benieuwd? We namen een kijkje.  

Strijken op de juiste manier

Strijken, het is van de meeste mensen niet hun favoriete hobby. Maar het moet toch gedaan worden als je met een kreukvrij overhemd op stap wilt. Zamarra heeft gelukkig een aantal handige tips om in een handomdraai je kleding kreukloos te krijgen en ze leert je hoe je je net gestreken kleding het best opbergt in de kast.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 57

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore