Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 56 | 15 november 2021

Voor het begin van de week maakt Hugo een warm winters gerecht wat helemaal past in de Sinterklaassfeer. Ook gaat Patrick aan de slag in een huis waar twee zussen wonen en laat Linda zien hoe je een goed moodboard voor je interieur maakt.

Koken met Hugo!

Nu de Sint weer in het land is, is de winter dan toch echt in aantocht. Daarom maakt Hugo een lekkere warme ovenschotel met gehakt en kool, geïnspireerd op een familierecept van de eindredacteur! Ook maakt hij een toetje met een knipoog naar vroeger. Dit wil je niet missen!
 

Metamorfose (1/2)

Zussen hebben vaak een speciale band, maar die van Ella en Marjan gaat nog een stapje verder! Ze delen dezelfde genen, hetzelfde woonhuis en ook nog dezelfde hobby: het maken van plakboeken en kaarten. Hartstikke leuk natuurlijk, alleen slingeren alle materialen door de woonkamer. Daarom zouden ze graag een maatwerkkast willen hebben. Ook mag de woonkamer wel eens een nieuw kleurtje. Alles mag, behalve geel, want daar zijn ze allergisch voor! Daar kan Patrick wel wat mee en hij gaat meteen aan de slag.
 

Een bloeiende nomadentuin

Katja heeft haar nomadentuin in korte tijd groen en bloeiend gekregen door een paar simpele trucjes toe te passen. Dit duurde wel even, want de tuin is zo’n 900 vierkante meter! Haar inspiratie komt voornamelijk van de Berlijnse punktuinen en ze laat ons zien hoe deze invloeden in haar eigen tuin terugkomen.

Een moodboard voor je interieur

Als je wat verandering in je interieur wil aanbrengen heb je vaak al wel wat ideeën. Maar om van al deze abstracte plannen een concreet geheel te maken, kan het handig zijn om een moodboard te maken. Met een moodboard bepaal je de totale sfeer in de kamer. Linda legt uit waarom dit zo belangrijk is en hoe je het maken van een moodboard het best kunt aanpakken.
 

Meubels van hout

Tijdens Corona pakte Regine haar oude hobby weer op: houtbewerken. Ze was voorheen evenementenorganisator, maar dat heeft ze achterwege gelaten en doet nu wat haar echt gelukkig maakt. In haar houtatelier maakt ze de mooiste woonaccessoires en meubels van hout. Daarbij stimuleert ze jong talent om unieke items te maken en hun creativiteit te laten spreken.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 56

Niks
Elke week nieuwe inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van