Gezien op TV

Aflevering 53 | 10 november 2021

10 november 2021 17:03

Vandaag is Piet weer op bezoek in de boerderij, en ook dit keer is hij niet alleen. Daarnaast staat er een heerlijke pompoensoep op het menu en verbetert Tom een tuin in Vleuten. Marloes laat de verbouwing van haar voormalige huurwoning zien en demonstreert hoe je hele leuke decoraties kunt maken met oud leer. Een bomvolle aflevering dus!

Koken met Hugo

Hugo heeft zichzelf weer overtroffen met deze heerlijke verwarmende maaltijd. Met het gure herfstweer wil je niets liever dan een lekker bord vol comfort food. Vandaar dat er vandaag een kruidige pompoensoep met groentebouillon en een heerlijke dinercroissant op het menu staan.

Metamorfose

Tom gaat deze week aan de slag in de tuin van Gozka en Ka Wah, zij kunnen absoluut wat groen en aankleding in hun tuin gebruiken. Ze wonen heerlijk aan het water, maar hun tuin is nog zo leeg en kaal. Kortom, nog lang niet naar wens. Door de verschillende smaken zijn er nog geen knopen doorgehakt, maar daar gaat ons klusteam verandering in brengen.

Binnenkijken bij…

Dit keer kijken we binnen bij de drive-in woning van Marloes en haar vriend in Alkmaar. De vorige bewoners hadden ruim 45 jaar niets meer aan het huis gedaan. Gelukkig stond hun (schoon)familie voor de twee klaar en staken ze gezamenlijk de handen uit de mouwen bij de verbouwing van de prachtige woning.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Het verschil tussen een leg- en sierkip

Piet praat vandaag over kippen en daarom is hij niet in zijn eentje naar de studio gekomen. Samen met Henny de haan en Karim de legkip legt hij je alles uit over de verschillen tussen de twee. Benieuwd geworden? Je leest het hier.

Aan de slag met oud leer

Leer kun je voor een heleboel dingen gebruiken, portemonnees, meubels, schoenen en ga zo maar door. Tanja gebruikt het echter voor iets heel anders. Van reststukjes leer maakt zij prachtige decoraties voor kinderen, waaronder tasjes, haaraccessoires en wanddecoratie. Bekijk hier haar creaties! 

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 53

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore