Gezien op TV

Aflevering 52 | 9 november 2021

09 november 2021 17:02

Neem een kijkje in de keuken bij Hugo, maar ook in de sustainable woning van Martine en haar man. Verder maken Patrick en Jasper de woon- en eetkamer in Den Haag af, geeft Zamarra je handige tips om je schoenen schoon te houden en zie je hoe je gemakkelijk zelf een plukboeket kunt maken.

Koken met Hugo

We gaan andijvie eten en dat houden we voor de verandering een keer redelijk traditioneel in een stamppot. Voor erbij, serveert Hugo heerlijke saucijzen met tomatenjus met salie en een zelfgemaakte mosterd. Kijk hier voor het gehele recept!

Metamorfose

Angst om de verkeerde beslissing te maken dat is wat Anoeschka en Etienne tegenhield om hun woon- en eetkamer te veranderen. Patrick is gisteren al begonnen met het toevoegen van kleur en opbergruimte in de woning. Vandaag schiet Jasper hem te hulp bij het aankleden van de ruimte. Benieuwd of het de heren gelukt is meer gezelligheid en warmte te creëren? Lees het hier!

Binnenkijken bij…

Martine en haar man lieten hun droomhuis bouwen aan de rand van het bos. De speelse woning biedt veel daglicht door de grote raampartijen en heeft een prachtig uitzicht op de natuur. Daarnaast lieten ze het bouwen volgens de laatste eisen waardoor het volledig sustainable werd. Neem snel een kijkje!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Help je schoenen de winter door

Met de herfst alweer in volle gang is het ook voor je schoenen geen pretje buiten. Door het weer worden ze sneller nat en vies. En wanneer je hier niets aan doet zullen ze ook niet lang meegaan. Om te voorkomen dat je schoenen de winter niet overleven geeft huishoudcoach Zamarra je een aantal handige tips om ze op en top schoon te houden!

Maak zelf een plukboeket

Als je een kleinigheid voor iemand wil kopen, een mooi bosje bloemen bijvoorbeeld, dan kun je natuurlijk gewoon iets meenemen van het tankstation. Maar je kunt ook heel makkelijk zelf een verse bos bloemen plukken. Monique doet dit bijvoorbeeld in een pluktuin in Bakkum. 

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 52

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore