Gezien op TV

Aflevering 51 | 8 november 2021

08 oktober 2021 17:03 Aangepast: 08 november 2021 17:16

Een nieuwe week is weer begonnen en we doen het rustig aan. Hugo bereidt gnocchi met een heerlijk groentegerechtje. Job tovert afgedankte stoelen om tot hippe exemplaren en Oscar laat je zien hoe je je interieur een chique sfeer kunt geven met sierlijsten. Daarnaast staat er weer een nieuwe verbouwing op de planning en geven Jeanine en Chris een kijkje in hun tuin.

Koken met Hugo!

Hugo heeft een zwaar weekend achter de rug en doet het daarom rustig aan vandaag. Hij gaat van start met het koken van aardappels voor een heerlijke Italiaanse gnocchi. Daarnaast serveert hij een nostalgisch groentegerechtje, haricots verts met champignons en spek.

Metamorfose (1/2)

De woonkamer en eethoek van Etienne en Anoeschka lijken qua sfeer totaal niet op elkaar. Zelf een drastische verandering aanbrengen vinden ze spannend, want waar begin je en wat wil je precies? Om meer samenhang te creëren schiet ons klusteam onder leiding van Patrick en styliste Jasper te hulp!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Van ieuw, naar nieuw

Afgedankte meubels zomaar weggooien, dat kan absoluut niet. Dit is ook het motto van Job, hij maakt hier hele leuke nieuwe en hippe stoelen van. In zijn werkplaats knapt hij stoelen op die hij op de kop tikt of die mensen langsbrengen voor bijvoorbeeld een nieuw stofje. Benieuwd naar het proces van vernieuwing? Job legt het je graag uit!

Verander een saaie naar een aangeklede muur

Je raakt een keer uitgekeken op de muren in je huis, maar een nieuw kleurtje of een ander behang is dan zo voor de hand liggend. Om deze reden laat Oscar je zien hoe je het interieur nog chiquer kunt maken met de toevoeging van sierlijsten.

Buitenkijken bij…

In de Betuwe hebben Janine en Chris eigenhandig hun tuin van 1300 vierkante meter aangelegd. De stijl die zij hebben toegepast is voornamelijk landelijk, met hier en daar wat moderne tinten. Een tuin van alle geuren en kleuren, zo zeggen ze zelf. Neem snel een kijkje bij onder andere hun grote pronkstuk, de pluktuin met Dahlia’s.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 51

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore