Gezien op TV

Aflevering 44 | 28 oktober 2021

28 oktober 2021 17:04 Aangepast: 29 oktober 2021 16:54

Vandaag in de uitzending neemt Hugo je mee op smaakreis naar China, terwijl Tom verder gaat met de tuin in Japanse stijl. Daarnaast laat Martine zien hoe je zelf een hele zachte dekenkist kunt maken en nemen we een kijkje in het Halloweenhuis van Marie-Joanine.

Koken met Hugo!

Hugo gaat aan de slag met een lievelingsgerecht van Froukje; Chinese pannenkoeken. Daarnaast staat er ook een hele lekkere salade met radijsjes, komkommer en een sesam chilidressing op het menu. Dat belooft veel lekkers!

Metamorfose (2/2)

Tom legt vandaag de laatste hand aan de, op Japan geïnspireerde, tuin van Kyra en Marco. Gisteren werd er al een nieuw terras aangelegd en werd de tuin verdeeld door middel van een prachtige poort. Vandaag is de rest van de tuin aan de beurt!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Je huis versieren voor Halloween, dat is wat veel mensen doen. De versieringen echter het hele jaar door laten hangen, is voor velen een brug te ver. Maar niet voor Marie-Joanine! In haar Gothic-Halloweenhuis spookt het, het hele jaar door. Benieuwd naar de inrichting van haar huis? Je ziet het in de aflevering.

Maak zelf een dekenkist

Martine gaat vandaag weer aan de slag met een nieuwe doe-het-zelf klus. Met het koude weer op de loer is er niets zo lekker als met een dekentje op de bank zitten. Maar waar laat je die als hij niet meer nodig is? Martine gaat daarom aan de slag met een mooie, aaibare dekenkist.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 44

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore