Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 43 | 27 oktober 2021

We gaan op reis! Hugo heeft een heerlijk Grieks gerecht voor ons klaarstaan, Tom gaat van start met een Japanse achtertuin en dierenarts Piet gaat op reis naar Roemenië. Als laatste nemen we nog een kijkje bij een verbouwing in Amsterdam en laat Michelle je zien hoe je zelf oud meubilair kan pimpen.

Koken met Hugo!

Hoppa, we gaan naar Griekenland! Op het menu staan Griekse, gevulde paprika’s met een frisse tomatensalade. Daarnaast laat Hugo ook zijn creatieve kant zien en gaat hij aan de slag met een mozaïek schaal.

Tuinmetamorfose (1/2)

Tom is deze week in Alphen aan de Rijn bij Kyra en Marco. Zij zijn verzot op Japan en de cultuur, maar dat is in de tuin nog niet echt terug te zien. Het is er behoorlijk grijs, dus daar moet verandering in komen. Ons klusteam staat weer klaar en toveren de tuin om in Oosterse sferen.

Binnenkijken bij…

Robin en Peter hebben van hun ietwat gedateerde dijkwoning een hele leuke, moderne en sfeervolle woning gemaakt. Toen de twee introkken was het echt toe aan een frisse wind, het was een jaren vijftig huis waar zo’n dertig jaar niets meer aan gedaan was. De verbouwing is nog niet helemaal afgerond, maar het is inmiddels al een mooie woning waar ze met veel plezier wonen.

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Piet op reis

Dierenarts Piet is een keertje niet in de studio, maar onderweg naar het buitenland. Een reis met een missie! Tijdens zijn reis gaat hij straathonden en -katten steriliseren en castreren en daar heb je een hoop spullen voor nodig. Samen met een team van dierenartsen en vrijwilligers gaat hij naar Roemenië om ervoor te zorgen dat de straatdieren zich niet te veel zullen voortplanten.

Pimp je oude kastjes

Wil je graag een uniek meubelstuk in huis? Dat kan je heel makkelijk zelf maken. Michelle restyled meubilair en blaast het nieuw leven in. Door het vervangen van plankjes, een nieuw kleurtje of het toevoegen van roedes of stoffen geeft ze verouderde meubelstukken een tweede kans.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 43