Gezien op TV

Aflevering 40 | 22 oktober 2021

22 oktober 2021 17:02 Aangepast: 22 oktober 2021 18:55

Op deze Casual Friday maakt Hugo een makkelijke, maar lekkere maaltijd en geeft Tom handige tips voor het onderhoud van begroeide daken. Geniet van de aflevering en alvast een fijn weekend!

Koken met Hugo!

Na een lange werkweek zijn we allemaal toe aan makkelijke maaltijd en wat klinkt dan beter dan een Provençaalse groentesoep uit Zuid-Frankrijk met zelfgemaakte pistou (pesto)? Ook maakt Hugo op deze Casual Friday knoflookbroodjes van het deeg dat over was van de pizza’s van gister. Lekker, duurzaam en makkelijk te maken!

Een oud pand uit de 17e eeuw

Wat Kim meteen opviel aan het mooie 17e-eeuwse pand in Medemblik, waar zij en haar vriend Richard nu wonen, was het mooie, hoge plafond. Verder was het huis vrij gedateerd en moest er nog veel aan gebeuren. Ze hebben het verbouwd en wonen nu in hun droomhuis.  

Tuintips van Tom

Je kunt natuurlijk veel groen in je tuin of op je balkon laten groeien, maar dit kan ook op daken. Zoals op het dak van je kippenhok bijvoorbeeld! De kijkersvraag van deze week gaat dan ook over een sedumdak. Hoe kun je een sedumdak het best onderhouden en hoe voorkom je dat het geel of bruin gaat kleuren? Tom heeft hier de beste tips voor.  

Sprookjesachtige onderwatertuintjes

Mark-Jan tuiniert op een andere manier dan de meeste mensen. Hij doet dit namelijk onderwater! Hij heeft zijn hele leven lang al aquaria gehad en nu is deze hobby uitgegroeid tot het echte werk: aquascaping. Met deze moderne manier van aquaria houden, maakt hij prachtige onderwatertuinen.  

Een beetje Marokko in Amsterdam

De mensen die haar niet persoonlijk kennen, geloven niet dat de tuin van Nassira echt in Amsterdam is. Toen ze door corona niet op vakantie kon naar Marokko haalde ze Marokko naar Amsterdam. Ze nam het heft in eigen handen en creëerde van haar tuin een grote sfeervolle buitenplaats.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 40

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore