Gezien op TV

Aflevering 39 | 21 oktober 2021

21 oktober 2021 10:02 Aangepast: 22 oktober 2021 18:56

In de aflevering van vandaag kookt Hugo een klassieker uit het programma, maakt Tom de stadstuin af en zie je hoe je zelf 3D kunst kunt maken.

Koken met Hugo!

Op verzoek van velen maakt Hugo vandaag weer de welbekende gekruide pizza’s. Het is veel te lang geleden dat hij deze voor het laatst maakte, maar gelukkig zijn ze weer terug. Maar hij maakt niet alleen hartige pizza’s. Er staan ook nog zoete calzones op het menu! Dat wordt genieten.  

Tuinmetamorfose (2/2)

Nu de nieuwe contouren van de tuin van Jorn en Rebecca zichtbaar worden, maakt Tom vandaag de stadsoase af. Het is al geen saaie tuin meer te noemen, maar om er een echt groen paradijs van te maken, krijgen vandaag alle planten een mooi plekje in het geheel.  

Maak zelf reliëfkunst

Wetenschappers stellen dat je gelukkiger wordt van kunst aan de muur. Het maakt bovendien je huis persoonlijker. Vandaag laat Martine zien hoe je erg makkelijk reliëfkunst kunt maken. Deze hippe kunstwerken zou je natuurlijk ook gewoon in de winkel kunnen kopen, maar het is uiteraard veel leuker én origineler om er zelf mee aan de slag te gaan!

Creatief omgaan met de ruimte

Karlijn woont samen met haar vriend in een relatief klein stadsappartement van 54 vierkante meter in de Baarsjes. Maar door creatief om te gaan met de ruimte, hebben ze van het smalle huis een erg gezellig plekje weten te creëren. Ze hebben gebruik gemaakt van veel kleuren en ronde vormen en om het eigen te maken hebben ze veel persoonlijke meubels en objecten geplaatst waar een verhaal achter schuilt.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 39

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore