Gezien op TV

Aflevering 38 | 20 oktober 2021

20 oktober 2021 17:03 Aangepast: 22 oktober 2021 18:58

We gaan lekker naar buiten vandaag met onder andere het begin van een geweldige tuinmetamorfose in Amsterdam en een herfstwandeling met dierenarts Piet en hond Dave! Warm daarna lekker op met een auberginestoof van Hugo.

Koken met Hugo!

Het gerecht van vandaag heeft een beetje een Indisch tintje. Hugo maakt namelijk een kruidige auberginestoof met gele rijst. Daarnaast laat hij zien hoe makkelijk het is om je een eigen Serundeng te maken. Je kunt het daarna bewaren in een pot zodat je het opnieuw kunt gebruiken in andere gerechten.  

Tuinmetamorfose (1/2)

Deze week maakt Tom van een saaie, grijze tuin in Amsterdam een prachtige stadsoase. Het is een prima tuin, zeggen Rebecca en Jorn, maar helaas niet hun smaak. Het is te erg een ‘tegeltuin’. Ze zouden het graag wat groener en kindvriendelijker willen. Tom gaat dat voor hen regelen!  

Designlampen van origami

Kenneth en Nellianna laten zien hoe je van origami prachtige designlampen en kunstwerken kunt maken. Ze zijn uit het niets gaan experimenteren met papier en halen hier dagelijks veel plezier uit.  

Een klassiek appartement in Haarlem

In eerste instantie waren Lidian en haar vriend Loek op zoek naar een woning in Amsterdam. Toen ze niets konden vinden, weken ze uit naar Haarlem. Daar vonden ze het appartement uit hun dromen. Maar er moest eerst nog wel veel aan gebeuren! Het is nu een klassiek huis uit 1914 waar zij moderne elementen aan hebben toegevoegd.  

Dierenarts Piet

Samen met dierenarts Piet maken we vandaag een herfstwandeling en bespreken we de do’s en don’ts over het wandelen met je hond. Hij vertelt ons hoe je een wandeling leuker en bovendien veiliger kunt maken. Hij heeft hond Dave meegenomen die nog op zoek is naar een baasje! Je leest hier hoe je Dave een nieuw thuis kunt bieden.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 38

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore