Gezien op TV

Aflevering 37 | 19 oktober 2021

19 oktober 2021 17:03 Aangepast: 20 oktober 2021 12:23

Vandaag maakt Hugo Vlaamse gerechten, komen er prachtige interieurmetamorfoses voorbij en krijg je de beste tips om je huis binnen 15 minuten weer netjes te krijgen!

Koken met Hugo!

Vlaanderen is dé streek in België met veel typische gerechten, die allemaal erg lekker zijn. Hugo heeft er voor het recept van vandaag een aantal smaakvolle uitgekozen. Hij maakt Vlaamse pantosti’s, witlofsoep en voor het ultieme genot een heerlijke chocolademoes!  

Metamorfose (2/2)

Coleta en Vincent willen hun kale kelder omtoveren tot een sfeervolle chillplek voor de kinderen. Gister deelde Patrick de geweldige kamer al op in verschillende ruimtes met behulp van wanden. Vandaag maakt hij voor de kinderen speelse kasten in de beginletters van hun voornamen en maakt Lieke het interieur van de kelder tot in de puntjes af.  

Licht en rust

Het huis van Debbie en haar gezin in een nieuwbouwwijk in Amersfoort is net even anders dan de meeste huizen. Ze houden erg van een licht en rustig interieur en hebben het huis dan ook perfect ingericht. Met behulp van de vele ramen en het minimalistische en rustige interieur hebben ze hun droomhuis gecreëerd.  

Bloemen persen

De oude Grieken en Romeinen deden het al: bloemen persen. Vandaag laat Maud zien dat het ook nog van deze tijd is! In haar atelier zie je hoe ze dat doet. Ook neemt ze ons mee op de jacht naar de meest geschikte bloemen om te drogen in de pers.  

Je huis opruimen in 15 minuten

Paniek! Spontaan belt je schoonfamilie dat ze zo op de stoep staan en het huis is een bende! Je wilt dit zo snel mogelijk opruimen, maar hoe pak je dit aan? Zamarra heeft de ultieme tips om je huis in 15 minuten netjes te krijgen zodat je met een gerust hart je gasten kunt ontvangen.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 37

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore