Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 36 | 18 oktober 2021

We trappen de week af met een gerecht dat Hugo terugbrengt naar zijn kindertijd. Ook worden de beste tips voor het kopen van een nieuwbouwhuis gegeven en zie je hoe je oud papier nog goed kunt benutten!

Koken met Hugo!

Hugo gaat met het gerecht van vandaag terug naar zijn jeugd. Hij maakt namelijk een traybake met een Surinaamse twist. Klinkt moeilijk? Het is eigenlijk super simpel! Daarnaast laat hij zien hoe je makkelijk je restjes groente kunt opmaken door een piccalilly te maken.
 

Metamorfose (1/2)

Coleta en Vincent hebben in hun nieuwe huis een enorme kelderruimte en weten niet zo goed hoe ze deze gezellig moeten maken. Ze willen de kelder gebruiken als werkplek en speelruimte voor de kinderen, maar hebben geen idee hoe ze dit moeten aanpakken. Gelukkig weet ons klusteam daar wel raad mee!
 

Oud papier recyclen

Heb jij thuis ook schriften of kladblokken liggen maar aan één kant zijn beschreven? Erg zonde eigenlijk! Leon heeft hier nu een creatieve oplossing voor bedacht. Hij maakt notitieboeken van enkelzijdig geprint papier. Zo wordt het papier volledig benut en het ziet er ook nog eens leuker uit!
 

Uitzicht over de stad

In hartje Rotterdam heeft Sybren van zijn tuin zijn eigen idyllische plek gecreëerd. De tuin is uniek, omdat hij hoog boven de stad uitsteekt en dus een prachtig uitzicht heeft. Daarnaast heeft hij er een groene oase van gemaakt. Je ziet het in de aflevering!
 

Tips voor het kopen van een nieuwbouwhuis

Er zijn een hoop dingen waar je rekening mee moet houden als je een nieuwbouwhuis koopt. Marije weet er alles van! Ze gebruikt nu haar eigen ervaring om andere mensen advies te geven over bijvoorbeeld het maken van een indelingsplan. Met deze handige tips voorkom je keuzestress en ben je goed voorbereid voor de verhuizing!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 36

Niks
Elke week nieuwe inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!