Gezien op TV

Aflevering 34 | 14 oktober 2021

14 oktober 2021 17:03

Kijk mee met een nieuwe DIY van Martine en zie ook hoe Tom verder gaat met de loungetuin in Schagen. Verder nemen we een kijkje in de kleurrijke woning van Renske en duikt Hugo de keuken in voor een lekkere salade op Nationale Groente- en Fruitdag.

Koken met Hugo!

Het is Nationale Groente- en Fruitdag en daar horen natuurlijk goed gevulde gerechten bij! Hugo gaat aan de slag met een heerlijke waldorfsalade en topt deze af met zelfgemaakte walnotenbroodjes.

Metamorfose (2/2)

Jeroen en Tamara hadden een volledig betegelde tuin met maar weinig privacy. Tom is daar grondig aan de slag gegaan en heeft de hele tuin omgegooid. Naast mooie beschutting, kwam er ook meer groen en een mooie loungehoek. Bekijk hier het eindresultaat!

Binnenkijken bij …

Renske en haar man zijn ontzettend handig en maakten daarom veel zelf voor hun huis in Haarlem. Daarnaast is zij erg dol op kleur en dat zie je goed terug in hun woning. Wat de twee erg typerend aan hun huis vinden, is dat ze overal een eigen draai aan geven. Benieuwd naar de volledige woning? Kijk hier de uitzending.

Een leuke tekentafel, met licht!

Spelen met licht, donker en schaduwen is ontzettend leuk en kinderen kunnen zich daar urenlang mee vermaken. Vandaag gaat Martine aan de slag met een plaat plexiglas en een tweedehands kindertafelsetje om een spectaculaire kindertekentafel te maken. En... jij kunt hem misschien wel winnen!

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 34

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore