Gezien op TV

Aflevering 33 | 13 oktober 2021

13 oktober 2021 17:08 Aangepast: 14 oktober 2021 13:47

Vandaag brengt Piet een bezoekje aan de studio met kater Toos en Hugo gaat aan de slag met een heerlijk pastapannetje. Daarnaast nemen we een kijkje bij een verbouwde stierenstal, zaagt Tom zich een ongeluk voor een loungetuin en zien we dat bezig zijn met klei ook voor volwassenen erg leuk is.

Koken met Hugo!

Een Italiaanse maaltijd met een Nederlands tintje en extra veel saus! Hugo gaat aan de slag met een pastapannetje met verse tomatensaus en als toetje heeft hij zelfgemaakte ijsbakjes met heerlijk schepijs. Comfort food om van te smullen!

Tuinmetamorfose (1/2)

In het Noord-Hollandse Schagen kunnen Tamara en Jeroen de hulp van Tom goed gebruiken. Met twee linkerhanden en te weinig tijd om het zelf op te knappen, hopen zij dat Tom voor elkaar krijgt wat het stel zelf nog niet gelukt is. Een tuin vol tegels is natuurlijk geen echte tuin en dus komt er nieuwe beplanting en een heerlijke loungeplek, inclusief plaats voor de barbecue!

Binnenkijken bij een verbouwde stierenstal

Juliette heeft de stierenstal van een oud boerderijtje in Groenekan volledig onder handen genomen. Met een strak plan in gedachten heeft ze het onderkomen van de dieren omgetoverd tot een ware droomplek. Een fantastisch huis met een prachtig uitzicht door de enorme glazen gevel. Bekijk hier de volledige woning.

Behoed je huisdier voor de kou

De winterkleding komt langzaam weer tevoorschijn, maar ook voor je kat is het tijd voor zijn of haar wintervacht. Soms vergeten we dat ons huisdier ook last kan hebben van de kou. Hoe merk je dat je huisdier het koud heeft en wat kun je er het beste tegen doen? Piet geeft antwoord op deze vragen. 

Kleien voor volwassenen

Spelen met klei is allang niet meer 'alleen voor kinderen'. Irene maakt van polymeerklei namelijk de mooiste schaaltjes. Elke hobbywinkel verkoopt de klei en dus kan jij er ook makkelijk mee aan de slag. Bekijk hier de aflevering terug.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 33

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore