Gezien op TV

Aflevering 32 | 12 oktober 2021

12 oktober 2021 17:03

Vandaag gaan we langs bij tuinbaas Jan die buxushagen in model snoeit, we nemen een kijkje in een voormalig graanpakhuis en Galit geeft je tips om vakantiestress te verminderen. Daarnaast staat Hugo weer in de keuken en rond Patrick de klus in Weesp af. Heerlijk, zo'n volle aflevering!

Koken met Hugo!

De laatste appels van het seizoen zijn geplukt en daar gaat Hugo meteen gebruik van maken. Hij duikt de keuken in voor een heerlijke appelsalsa en serveert dit met een bietenstamppot en Arabisch getinte speklapjes. Daarnaast heeft hij ook een shoarma kruidenmengsel gemaakt.

Metamorfose (2/2)

In Weesp wonen Fleur en Ria in een heerlijk hofje met een gemeenschappelijk theehuis, het is daar alleen een beetje saai en kil. Er moet dus van alles aan gebeuren. Patrick heeft er gisteren al een hoop gedaan en gaat vandaag verder met een kindertafel. Stylist Luca komt ook langs voor de aankleding en maakt een akoestisch kunstwerk. Bekijk hier het eindresultaat.

Binnenkijken bij…

Tessa en Jaap wonen in een oud graanpakhuis uit 1915 dat ze verbouwd hebben tot volwaardig woonhuis. Op de benedenverdieping hebben ze het originele gevoel van het gebouw behouden door te kiezen voor een industriële look en feel. De bovenverdieping is daar het tegenovergestelde van, daar hebben ze voor een bohemian look gekozen. De combinatie van die twee zorgt voor een interessant contrast.

Zeg gedag tegen vakantiestress

Iedereen wordt toch blij van vakantie, maar de voorbereiding is iets dat veel mensen stressvol vinden. Dit hoeft echter helemaal niet vindt Galit. Als je het slim aanpakt ga je een heel stuk relaxter op vakantie.

Zo snoei je een modelhaag

Als tuinbaas is Jan verantwoordelijk van het dagelijks onderhoud van een buitenplaats. Hij laat vandaag zien hoe je een buxushaag het beste kunt knippen en snoeien met onder andere een elektrische heggenschaar, handheggenschaar en een buxusschaar.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 32

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore