Gezien op TV

Aflevering 30 | 8 oktober 2021

08 oktober 2021 17:33 Aangepast: 08 oktober 2021 17:57

Het is vandaag Wereld Eidag en Hugo maakt natuurlijk een recept dat hier op is geïnspireerd. Tom vertelt je alles over het stekken van bomen en er komen mooie kunstwerkjes voorbij.

Koken met Hugo!

Voor Casual Friday maakt Hugo een heerlijke 'comfort food' soep. Het is vandaag daarnaast Wereld Eidag! Ideaal om een saoto soep te maken. Bij deze heerlijk geurende kippensoep laat hij ook zien hoe je zelf ketjap sambal maakt. Een pittige soep met een geweldige smaak die je moet hebben geprobeerd!  

Tuintips van Tom

De kijkersvragen van deze week staan in het teken van het stekken van bomen. Brian wil graag een stukje lijsterbes uit de tuin van zijn ouders meenemen om in zijn eigen tuin te planten en Tessa wil graag weten hoe je het best een gestekte vijgenboom kunt laten groeien. Tom vertelt alles over het stekken van bomen en hoe enten of oculeren precies in zijn werk gaat.  

Een 100 jaar oud huis verbouwen

Je huis verbouwen kost vaak meer werk dan je in eerste instantie had gedacht. Maar als je een meer dan 100 jaar oud huis koopt, moet je pas echt aan de bak! Linda werd spontaan verliefd op haar huis in Heiloo en dan voornamelijk op de sfeer. Er moest alleen heel veel aan gebeuren en dat was soms lastig om doorheen te kijken. Toch is het gelukt en woont ze nu in haar droomhuis!  

Artistieke tegeltjes van nu

Je kent ze vast wel, van die tegeltjes met spreuken en wijsheden. Greetje en Machteld hebben er hun eigen draai aan gegeven en maken nu hun eigen kleine kunstwerkjes. Ze maken betekenisvolle artistieke tegeltjes om hier hun creatieve chaos op los te kunnen laten. Met prachtig resultaat!  

Een groene, spirituele tuin

Stiekem was Rosalinda altijd al een natuurmens. Het was dan ook haar droom om ooit hiernaartoe te verhuizen. Ze heeft nu in haar tuin in Lochem alles gecreëerd waar ze ooit van heeft gedroomd. De ruimte wordt benut door haar planten, maar ook haar spirituele kant heeft ze erin terug laten komen.

Aflevering terugkijken? Dat kan via Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 30

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore