Gezien op TV

Aflevering 29 | 7 oktober 2021

07 oktober 2021 16:31 Aangepast: 07 oktober 2021 18:08

In de aflevering van vandaag zien we onder andere een duurzame DIY en een prachtig eindresultaat van een tuin in Italiaanse stijl.

Koken met Hugo!

Bij het recept van vandaag komt het échte koken pas gezamenlijk aan tafel. Hugo maakt verse loempia’s uit Maleisië met een heerlijke vulling en als toetje kokosmakarons. Een heerlijke maaltijd om samen te maken en gezellig van te smullen!  

Tuinmetamorfose (2/2)

Gister begon Tom aan de prachtige Italiaanse tuin voor Jacqueline. Nu haar zoon het huis uit is, wilde ze -na 15 jaar- een compleet nieuwe tuin. Haar wens: symmetrie, groen en ornamenten. De beplanting is al af, maar er moet nog een hoop gebeuren. Eén ding is zeker, het eindresultaat mag er wezen!  

Een duurzaam wastafelmeubel

Een wastafelmeubel is tegenwoordig onmisbaar in de badkamer. Martine maakt er vandaag één op een duurzame manier. Ze maakt van een oud kastje en een spiegel een hippe wastafel. Superleuk en makkelijk om thuis ook te maken!  

Een speels boshuis

Martine en haar man lieten een houten huis bouwen aan de rand van het bos in Bilthoven. Toen ze de kans kregen om hier hun droomhuis te maken, grepen ze die met beide handen aan. Ze maakten er een speels huis van met allerlei trappetjes en een prachtige glazen pui. Wie wil dat nou niet?

Aflevering terugkijken? Dat kan via Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 29

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore