Gezien op TV

Aflevering 28 | 6 oktober 2021

06 oktober 2021 17:03

Haal de herfst in huis met deze warme paddenstoelensoep, maar keer ook nog even terug naar de zomer met een tuinmetamorfose in Italiaanse sfeer en kunstwerken geïnspireerd door het strand!

Koken met Hugo!

Deze regenachtige dag vraagt om een lekker herfstrecept en laat Hugo nou eens een paddenstoelensoep op het menu hebben staan! Daarbij maakt hij Chinese kool en een glutenvrije lekkernij: hazelnootkoekjes!

Tuinmetamorfose

Jacqueline wil graag haar saaie tegeltuin in Almere onderdompelen in Italiaanse sferen. Ze heeft hier vroeger gewoond en werd daar verliefd op de klassieke stijl. In haar eentje lukt het helaas niet om een ‘dolce vita tuin’ te creëren, maar gelukkig kan Tom haar hierbij helpen!  

Droomhuis aan de Vecht

Het huis van Jolien en haar vriend Koen was een flink bouwval, maar gelukkig waren ze niet bang voor dit grote klusproject. Ze werden verliefd op een huisje aan de Vecht en verbouwden het tot hun schattige droomhuis.  

De oceaan föhnen tot kunstwerk

Wietske brengt het laatste zomergevoel nog even in huis met haar kunst. Ze maakt kunstwerken die geïnspireerd zijn op de oceaan van epoxy en gerecycled hout. Daarnaast maakt ze zelf surfboards! De zon en het strand zijn haar ultieme inspiratiebron, want daar is ze het gelukkigst. Bekijk deze unieke werken hier in de aflevering.  

Je huisdier uitdagen en verwennen

Het was afgelopen maandag natuurlijk dierendag. Maar verdienen onze huisdieren het niet om ze wat vaker lekker te verwennen? Dierenarts Piet vertelt hoe we huisdieren wat meer kunnen uitdagen met behulp van bijvoorbeeld hokverrijking en hersenwerk. Maak je huisdieren blij met deze tips!

Aflevering terugkijken? Dat kan via Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 28

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore