Gezien op TV

Aflevering 27 | 5 oktober 2021

05 oktober 2021 17:09

Haal de herfst in huis met de beste tips voor het samenstellen van een najaarsboeket, leer wat je allemaal nog meer kunt met zout en bekijk de mooiste interieur metamorfoses.

Koken met Hugo!

Vandaag combineert Hugo Mexicaanse smaken en geeft hier zo zijn eigen draai aan. Hij maakt een Mexicaanse gehaksbalschotel en heerlijke maiskolven met korianderboter. En om niet te vergeten: als bijgerecht zijn er natuurlijk nacho’s voor de liefhebber!  

Metamorfose (2/2)

Gisteren begonnen Patrick en Jasper aan de kleurloze woonkamer van Stephanie en Gerard in Putten. Ze durfden geen keuzes te maken en liepen bovendien tegen een ander probleem aan: de akoestiek. Om het galmende geluid te verhelpen, maakte Patrick gister al een chique roomdivider en gaat hij vandaag aan de slag met een wandkast. Tot slot brengt interieurstylist Jasper sfeer in de kamer met een abstract wandpaneel.  

Schoonmaken met zout

Zout is natuurlijk een heerlijke smaakmaker in de keuken. Maar in het huishouden kan het ook nog wel eens goed van pas komen! Je kan zout voor allerlei verschillende dingen gebruiken en Zamarra geeft de beste tips over het schoonmaken met dit hulpmiddel.  

Een huis met een vakantiegevoel

Hoe fijn zou het zijn als je huis je een vakantiegevoel geeft? Michelle en haar gezin zijn er met hun houten huis goed in geslaagd. Het werd in eerste instantie neergezet als noodwoning, maar ze hebben het uitgebouwd en compleet naar hun eigen smaak ingericht. Je ziet de rondleiding in de aflevering.  

Haal de herfst in huis met een najaarsboeket

Het najaar is weer begonnen! De tijd van gezellig binnenzitten met de kaarsjes aan en een kopje thee op schoot. Dan is het extra leuk om de herfst ook in je interieur terug te laten komen! Bloemist Stefan geeft ons hier goede tips over en legt ons bovendien uit hoe je zelf een prachtig herfstboeket kunt maken.

Aflevering terugkijken? Dat kan via Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 27

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore