Gezien op TV

Aflevering 26 | 4 oktober 2021

04 oktober 2021 17:02 Aangepast: 05 oktober 2021 16:02

Het begin van een nieuwe week! Met in deze aflevering een recept in het teken van dierendag, handige tips om te besparen op woonkosten en prachtige metamorfoses.

Koken met Hugo!

Het is vandaag dierendag! Speciaal voor die gelegenheid kookt Hugo een veganistische maaltijd met zijn favoriete gegrilde groente: spitskool! Dit gerecht heeft een waanzinnige smaak die wordt gecombineerd met een veganistische hutspot en een cashewnotensalsa. Deze klassieker uit het programma wil je niet missen!  

Metamorfose (1/2)

Patrick gaat in deze aflevering weer aan de slag met een leuk klusproject, namelijk de woonkamer van Stephanie en Gerard. Voor de inrichting van hun huis kozen ze veilig voor witte muren om later nog naar een andere kleur te zoeken. Je raad het al, een jaar later zijn de muren nog steeds wit! Daarnaast galmt het ontzettend in hun huis. Patrick steekt zijn handen uit de mouwen om het huis meer sfeer te geven.

Er warmpjes bij zitten

Tien jaar geleden moest het roer op financieel gebied om voor Adine. Ze daagde zichzelf uit om te besparen op woonkosten en nu is ze financieel expert! Ze vertelt hoe je door het maken van een paar aanpassingen in huis, al snel groener kunt worden en bewuster met geld kunt omgaan.  

Het dijkhuis van Dick

Dick en zijn vrouw kochten 40 jaar geleden hun woning aan de dijk in Geldermalsen. Aangezien ze niet wisten wat ze met al die grond aan moesten, hebben ze jarenlang geiten gehouden. Nu de geiten inmiddels weg zijn, hebben ze een andere eyecatcher voor hun tuin gevonden: de notenboom!  

Een arbeiderswoning klaarstomen voor de verkoop

In deze aflevering gaat Claudia verder met de verkoopstyling van een arbeiderswoning. De bewoners hebben alle tips opgevolgd en de spullen die weg moesten zijn inmiddels opgeruimd. Vandaag wordt de finishing touch aangebracht om het huis klaar te stomen voor de foto’s en -later- de bezichtigingen! Claudia geeft de beste tips voor het inrichten van je huis rondom een verkoopmoment. 

 

Aflevering terugkijken? Dat kan via Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 26

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore