Gezien op TV

Aflevering 24 | 30 september 2021

30 september 2021 17:03 Aangepast: 30 september 2021 17:32

Vandaag gaat Martine aan de slag met een prachtige eyecatcher en uiteraard duikt Hugode keuken weer in. Tom gaat verder met de tuin in Culemborg en we nemen een kijkje in het interieur van Merel. Er staat weer een volle aflevering voor je klaar!

Koken met Hugo!

Met dit recept geven wij je alvast een voorproefje op het weekend. Hugo gaat aan de slag met een heerlijke rollade in combinatie met gekarameliseerde venkel en smaakvolle boontjes. Dat geeft toch een heerlijk feestelijk gevoel. Eet smakelijk!

Metamorfose (2/2)

Gisteren ging Tom al van start in de tuin van Laura, Duncan en hun 1-jarige zoontje. Het doel is om van de verwilderde tuin een gezellige en bovenal kindvriendelijke tuin te maken. Vandaag maakt hij de klus af. Tegenover de pergola van gisteren komt er nog eentje te staan, met de mogelijkheid tot het ophangen van een schommel en een schaduwdoek. Daarnaast wordt in het hart van de tuin een gazon en een terras aangelegd. Bekijk hier het resultaat.

Binnenkijken bij...

Merel en haar vriend zochten land en stad af voor hun droomhuis, tot ze hun huidige huis binnenstapten. Oud en nieuw gaan prima samen en dat is ook wat Merel naar voren wil laten komen. Een nieuwe bank met een vloerkleed van de kringloop en een moderne tafel met bij elkaar verzamelde stoelen. Een huis vol persoonlijkheid en dierbare spullen. De volledige inrichting zie je in de aflevering.

Let there be light.

Verlichting is ontzettend belangrijk in het interieur, denk hierbij aan sfeerverlichting of functionele verlichting. Maar hoe leuk is het wanneer de lichtbron een zelfgemaakte eyecatcher is? Martine ging dan ook aan de slag met een stel oude takken, wat hout en een lichtsnoer

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 24

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore