Gezien op TV

Aflevering 22 | 28 september 2021

28 september 2021 17:04

Vandaag nemen we een kijkje in een kleurrijk appartement in Rotterdam, legt Patrick de laatste hand aan de kinderkamer in vleuten en laat Zamarra je zien hoe je de badkamer een grondige schoonmaakbeurt geeft.

Koken met Hugo!

We gaan vandaag ouderwets boontjes doppen. Hugo laat je zien hoe je een geroosterde aardappelsalade met groente maakt en gaat voor het toetje aan de slag met hangop. Als bonus geeft hij ook een tip over het verwerken van overtollige kruiden. Je vindt het recept hier.

Metamorfose (2/2)

Gisteren bouwde patrick een speelse bedombouw voor de zesjarige Lievon. Vandaag gaat hij verder met de stoere klimwand en komt er een mooi behangetje op de muur. Jasper komt ook langs en gaat aan de slag met het maken van creatieve handgreepjes en een 3d-puzzel die ook fungeert als decoratie. Lees hier alles over de metamorfose en bekijk het eindresultaat.

Binnenkijken bij …

Patrick woont al ruim 10 jaar in een prachtig appartement in Rotterdam-West. Vijf jaar geleden vond hij dat het tijd was voor een flinke make-over. Van het halletje tot de woonkamer, alles moest anders. Zijn fascinatie voor kleur is ontstaan uit zijn werk, Patrick schrijft en fotografeert over alles wat met interieur te maken heeft. Zijn huis wordt hierbij gebruik als laboratorium waar hij van alles uitprobeert. Roze met groene wanden kunnen namelijk prima in de woonkamer. 

Geef je badkamer een grondige schoonmaakbeurt

Het schoonmaken van de badkamer is bij velen niet per direct een favoriet klusje, maar het moet toch gebeuren. Soms wil je er zo snel mogelijk vanaf zijn en ga je er met 'de Franse slag' doorheen. Toch verdient juist de badkamer het om flink schoongemaakt te worden. Huishoudcoach Zamarra laat je dan ook zien hoe je de badkamer goed schoonmaakt, zonder iets over het hoofd te zien.

Trendy accessoires van gevallen bladeren

Een gevallen blad of geknakte bloem zouden velen laten liggen op de stoep. Mirjam niet! Ze tovert ze om in prachtige, trendy accessoires doormiddel van ecoprinten. Het proces bestaat uit het stomen van bloemen of bladeren op een gekozen ondergrond. Van papier tot aan een sjaal, je kunt het allemaal proberen.

Daarnaast is alles erg afhankelijk van wat de natuur je geeft en is ieder ontwerp verschillend, dat is wat Mirjam er zo mooi aan vindt. Benieuwd naar het proces? Bekijk hier de aflevering.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 22

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore