Gezien op TV

Aflevering 21 | 27 september 2021

27 september 2021 17:04 Aangepast: 30 september 2021 09:43

Er staat weer een nieuwe aflevering vol metamorfoses, handige tips & tricks en heerlijke recepten op je te wachten. Dit is wat je vandaag allemaal kon zien:

Koken met Hugo!

Hugo heeft weer een heerlijk gerecht bereid. Duik de kleurrijke Spaanse keuken in met een heerlijke virgin sangria vol vers seizoensfruit, een snelle stoof van kip en chorizo en krielaardappels met een smakelijk sausje. Lees hier het recept.

Metamorfoses (1/2)

Patrick gaat aan de slag met de slaapkamer van de zesjarige Lievon. Hij is dol op klimmen en klauteren, maar heeft daar op zijn kamer geen ruimte voor. Daar moest verandering in komen! Met een bedombouw en handige opbergruimtes begint Patrick aan de metamorfose van een avontuurlijke kinderkamer. Bekijk hier de aflevering

Buitenkijken bij…

In Lochem heeft Nitha van haar passie haar werk gemaakt. Waar er zeventien jaar geleden enkel een enorm stuk landbouwgrond met enkele hoge bomen was, heeft zij dit omgetoverd tot een tuin met blije bijen in de borders en een biologische zwemvijver. Benieuwd naar het eindresultaat van deze prachtige tuin? Je ziet het hier.

Tips van Oscar

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van woontrends, zo ook in de wereld van behang. Van kleuren, motieven en patronen tot de manieren van ophangen. Oscar laat je zien dat je zelf gemakkelijk een kunstwerk op de muur kunt aanbrengen. Bekijk hier het stappenplan.

Maak je woning klaar voor de verkoop

Toen Claudia door corona haar normale werk niet meer kon doen, heeft ze zich volledig gestort op het verkoopklaar maken van huizen. Vandaag neemt ze een kijkje bij een typische jaren dertig woning in Tilburg. Het interieur is klassiek en mooi, maar niet geschikt voor de verkoop.

Veel mensen kunnen moeilijk door andermans inrichting kijken, een goede eerste indruk is dus belangrijk. Claudia laat je zien hoe je een huis gemakkelijk klaar kunt maken voor de verkoop. Kijk hier de aflevering.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 21

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore