Gezien op TV

Aflevering 20 | 24 september 2021

24 september 2021 17:04

Duik lekker het weekend in met een aflevering vol heerlijke borrelhapjes, handige plantentips en verschillende huismetamorfoses!

Koken met Hugo!

Het is weer borreltijd! Met deze keer een leuke en makkelijke borrelplank in Australisch thema. Hugo maakt onder andere runvleespasteitjes, fish and chips en hij leert ons hoe je zelf een dilledipsaus maakt.  

Tuintips van Tom

Planten hebben veel behoefte aan ruimte. Ze blijven alsmaar groeien, net zo lang totdat je pot te klein wordt. Groeien jouw planten ook de pan uit? Tom heeft de beste tips voor het verpotten van je geliefde plantjes. Ook vertelt hij wat je na het voorjaar met je uitgegroeide bloembollen kunt doen (niet weggooien dus!).    

Net een museum

Melanie en haar man hadden behoefte aan een huis met wat meer ruimte. Toen ze dit houten huis in de Beemster vonden, waren ze op slag verliefd. Wel moest er nog het één en ander aan gedaan worden, want het leek eerst wel op een museum! Gelukkig wist Melanie het traditionele oude huisje helemaal eigentijds te maken.  

Glas-in-loodzetters

Vaak vind je in jaren ‘30 woningen nog mooie details, zoals glas-in-lood. Dit maakt zulke huizen erg populair, maar glas-in-loodzetters Pieter en Jip laten zien dat dit in ieder huis past! Zeven jaar geleden begonnen ze met het bedrijf en ze vertellen ons van alles over dit prachtig stukje kunst.    

Een verouderd huis opknappen

De meeste mensen die op huizenjacht zijn, haken af bij een huis waar nog erg veel aan moet gebeuren. Dit gold echter niet voor Czarina en haar man. De locatie van hun droomhuis was perfect, maar toen ze er aankwamen, schrokken ze wel van de staat. Toch zetten ze door en wisten ze een zeer verouderd huis prachtig op te knappen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore