Gezien op TV

Aflevering 19 | 23 september 2021

23 september 2021 17:03 Aangepast: 24 september 2021 12:27

Vandaag een aflevering boordevol handige tips en tricks. Wat kun je allemaal doen met vanillestokjes? En hoe ruim je nou op een handige en aangename manier de was op?

Koken met Hugo!

Griekenland is het thema van vandaag. Hugo maakt een ovengerecht met sardines en een heerlijke cake met kersen en yoghurt. Daarbij laat hij een slimme manier zien om meer uit je vanillestokjes te halen.  

Tuinmetamorfose (2/2)

Tom gaat vandaag verder met de kippentuin van Shreen en Tom in Utrecht. Gister zagen we al hoe er een heerlijke loungehoek werd gecreëerd door middel van een vlonder en vandaag wordt onder andere de kippenren afgemaakt en een nieuw insectenhotel geplaatst. Zullen de kippen (en hun eigenaren) blij zijn met het resultaat?  

Een waskast maken

De was, het is niet het leukste klusje om te doen en was die rondslingert, is nog veel erger! Nu heeft Martine hier een slimme oplossing voor bedacht. Ze duikt de klushoek in om een waskast maken van oude en nieuwe materialen om zo het klusje toch iets aangenamer te maken.  

Een nieuwbouwhuis in gecombineerde stijlen

Eclectisch, kleurrijk en speels: dat is hoe Marije haar nieuwbouwhuis in Amsterdam zou omschrijven. Ze heeft dit huis samen met haar vriend casco laten opleveren om er zo compleet haar eigen draai aan te geven. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren, hebben de standaard nieuwbouwelementen een origineel karakter gekregen en voelt ze zich hier helemaal thuis. Je ziet het in de aflevering!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore