Gezien op TV

Aflevering 18 | 22 september 2021

22 september 2021 17:03

De herfst is begonnen! In deze aflevering luiden we het seizoen goed in met sfeermakers voor in huis en komen er gezellig allerlei dieren voorbij.

Koken met Hugo!

We koken vandaag met verse ingrediënten uit eigen tuin. Hugo maakt onder andere een typisch Franse pruimenclafoutis en zijn versie van een veganistische salade niçoise.   

Tuinmetamorfose 1/2 

Als kind wilde Tom altijd al kippen hebben. Nu hij samenwoont met zijn vriendin Shreen in een huis met een grote tuin, heeft hij haar zover gekregen om kippen te nemen. Het enige dat nog mist, is een uitdagende tuin. Tom schiet ze hierbij te hulp en laat deze tuinliefhebbers zien hoe ze een kipvriendelijke tuin kunnen creëren.  

Maak nu zelf je kaarsen!

Nu de herfst weer van start is gegaan en het steeds donkerder wordt buiten, is het hoog tijd om het sfeervol te maken in je huis. En hoe kan dat beter dan met kaarsen? Lilian laat ons in de aflevering zien hoe je kaarsen thuis zelf kunt maken en hoe je hiermee kunt experimenteren.

Van winkelpand naar woonhuis

In Amsterdam-West hebben Roy en Elmer een voormalig winkelpand omgebouwd tot een benedenwoning waar ze met veel plezier wonen. Ze hebben het samen verbouwd en hun stijlen samengevoegd om tot het droomhuis te komen waar ze nu in wonen.  

Vaccinaties voor honden

Dierenarts Piet heeft hond Dave meegenomen naar de studio. Samen met deze knuffelbeer vertelt hij ons alles over het vaccineren van je huisdier. Bovendien legt hij uit waarom het belangrijk is om je huisdier jaarlijks te laten controleren door de dierenarts. Daarbij is Dave te adopteren via Verhuisdieren. Dus wil je hem een warm nieuw thuis geven, klik dan hier!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore