Gezien op TV

Aflevering 17 | 21 september 2021

21 september 2021 17:02 Aangepast: 22 september 2021 12:31

Deze aflevering staat in het teken van Prinsjesdag met lekkere oer-Hollandse hapjes van Hugo. Ook zie je de nieuwste woontrends en inspirerende metamorfoses.

Koken met Hugo!

Vandaag staat het recept geheel in het teken van oer-Hollandse hapjes, want het is Prinsjesdag! Hugo maakt haringtartaar en Haagse bluf met als lekkernij klassieke kattentongen. Wil je vandaag ook geheel in Hollandse stijl koken? Lees hier het recept.  

Metamorfose (2/2)

Patrick gaat in deze aflevering verder met de riante inloopkast voor Vidija en Djurmy. De kast zelf is inmiddels klaar, maar interieurstyliste Loeka zal de kamer nog sfeervol inrichten. Bovendien maakt Patrick nog een mooie ladekast en een make-up tafel. Zal Vidija zich helemaal een diva voelen in haar inloopkast?  

Een knutselparadijs op zolder

Marguerita wil graag een zolderkamer die ‘knutselproof’ is voor haar kinderen. Alleen staat deze zolder nog vol met allerlei spullen die ze over de jaren heen heeft vergaard. Galit schiet Marguerita te hulp om haar zolder weer netjes en geordend te krijgen en om een toegankelijke knutselplek te creëren voor haar kinderen.  

Wonen in een oude school

Veel mensen zouden nooit meer naar die plek terug willen keren, maar Bianca en haar man zagen het juist wel zitten om van een oud schoolgebouw hun woonhuis te maken. Ze hebben van een gerenoveerde school uit 1875 in Woudenberg hun droomhuis gemaakt. Dit vergde best wel wat creativiteit, maar het is uiteindelijk prachtig geworden!  

Droogbloemen weer trendy  

Lange tijd hebben droogbloemen een stoffig imago gehad, maar ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Overal zie je de mooiste boeketten en kransen voorbijkomen. Ook Mieke uit Schagerbrug is fan en ze laat zien hoe je zelf makkelijk boeketten kunt maken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore