Gezien op TV

Aflevering 16 | 20 september 2021

20 september 2021 17:03

We duiken weer een nieuwe week in met een heerlijk, makkelijk recept en allerlei handige klustips!

Koken met Hugo!

Vandaag gaat Hugo met zijn recept voor een ‘easy monday’. Hij maakt roerbakgroente met kip en voor erbij een heerlijke salade. Snel, gezond en bovenal erg makkelijk te maken. Lees het recept hier.  

Metamorfose (1/2)

Veel vrouwen dromen ervan. Een riante inloopkast waarin al je kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk zijn uitgestald. Vidija en haar man Djurmy willen graag van de oude slaapkamer van hun dochter een riante inloopkast maken waarin ze al hun spullen bij elkaar kunnen verzamelen. Patrick schiet het stel te hulp om van deze slaapkamer een droomkast te maken.  

Van manager naar patissier

Voormalig manager Viola maakte na haar bevalling een carrièreswitch. Toen haar man haar vroeg of ze terug naar haar oude baan wilde, of eindelijk haar droom ging najagen, twijfelde ze geen seconde. Ze startte haar eigen patisserie met veganistisch gebak!  

Klustips van Oscar

Herken jij dat ook? Van die simpele klusjes die je maar blijft uitstellen? Fotolijstjes ophangen en je boekenplankjes vastschroeven zijn voorbeelden van taakjes die maar blijven liggen. Oscar geeft tips en laat je zien hoe je dit soort klusjes heel makkelijk zelf kunt oppakken. Dat ene fotolijstje ophangen wordt nu een makkie!    

Buren met gedeelde tuin

Aanstaande zaterdag is het burendag, maar de buren in de Bikkershof in Utrecht gaan hier al jaren nog een stapje verder in. Zij onderhouden namelijk met 80 huishoudens een gigantische tuin! Deze tuin wordt compleet ecologisch beheerd en heeft een speciaal plekje in het hart bij de buren. Waarom? Je ziet het hier in de aflevering.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore