Gezien op TV

Aflevering 15 | 17 september 2021

17 september 2021 17:01

Er staat weer een aflevering vol metamorfoses, handige tips & tricks en heerlijke recepten op je te wachten. Dit kwam er vandaag allemaal voorbij:

Koken met Hugo!

Vandaag staat er onder andere een groentefondue op het menu. Daarnaast gaat Hugo aan de slag met een culinair sprookje. Nieuwsgierig geworden naar dit gerecht? Kijk snel!

Tuintips van Tom

Daniël wil graag groenten en kruiden kweken in zijn kleine tuin en vraagt Tom hierbij om hulp. Zelfs met een klein balkon kun je prima kruiden en groenten kweken. Tom laat zien dat je met behulp van handige balkonbakken ook op kleine plekken alles vers kunt kweken. Je leest al zijn tips hier terug!

Buiten kijken bij…

Karen woont in een dijkhuis met een riante buitenruimte. Zo is de tuin bijvoorbeeld opgedeeld in twee etages. Bovenaan bevindt zich het terras vanwaar je met een trap naar beneden, terecht komt in de siertuin. Het benedengedeelte van de tuin is opgedeeld in een mediterraan vakantieparadijs met daarachter een meer landelijke sfeer met de dierenweide en de moestuin. Kijk je mee?

Marloes maakte van haar hobby haar beroep gemaakt

Marloes leeft van haar creatieve en artistieke schilderingen. Vandaag gaat ze aan de slag met een raamschildering bij een sapjesbar in Rotterdam. Naast raamschilderingen maakt Marloes ook muurschilderingen en digitale illustraties, alle projecten worden met de hand gemaakt. Benieuwd naar het eindresultaat van haar werk in Rotterdam, kijk dan hier de aflevering.

Binnenkijken bij…

Alycia en haar vriend hebben een beeldschoon herenhuis uit 1925 onder handen genomen. Ondanks dat de looks er al waren, was een verbouwing geen overbodige luxe. Een gedurfde onderneming voor een duo met nul kluservaring. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem snel een kijkje.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 15

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore