Gezien op TV

Aflevering 14 | 16 september 2021

16 september 2021 17:01

Er staat weer een aflevering vol metamorfoses, handige tips en tricks en heerlijke recepten op je te wachten. Lees snel meer over de uitzending.

Koken met Hugo!

Hugo neemt je mee op smaakreis naar Spanje. Hij gaat vandaag aan de slag met echte klassiekers: empanadas met sardinevulling en gazpacho van tomaten, meloen en komkommer. Heb jij ook zin in deze gerechten, lees dan snel het recept.

Tuinmetamorfose (2/2)

Gisteren heeft Tom al een flinke start gemaakt in de tuin van Alexia en Costa. Het stel hikte er al 12 jaar tegenaan. Vandaag gaat hij aan de slag met het afmaken van de vlonder door middel van een pergola. Als laatste wordt er extra groen toegevoegd, waardoor het een geheel wordt en de puntige tuin optimaal benut kan worden.

Binnenkijken bij…

Debby woont met haar gezin in een nieuwbouwwijk in Amersfoort. Tijdens de aankleding van de woning was het vasthouden aan het kleurenpalet erg belangrijk. Hierdoor voelt alles uiteindelijk nog meer als een geheel. Het gebruik van deze kleuren in combinatie met de lichtinval en de vele organische vormen geeft een fantastisch eindresultaat. Neem snel een kijkje in de aflevering.

Upcycling met Martine

Martine maakt van een versleten kast een prachtige leeskast voor kinderen. Hoewel een deel niet meer bruikbaar was, zat er nog zeker potentie in het meubel. Benieuwd naar het proces en het eindresultaat? Zelf ook met een oude kast aan de slag? Je leest alle stappen hier! 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 14

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore