Gezien op TV

Aflevering 12 | 14 september

14 september 2021 17:01

Er staat weer een nieuwe aflevering voor je klaar! Eentje gevuld met heerlijk eten, een prachtige metamorfose, handige tips voor het schoonmaken van je tuinmeubilair, een unieke woning en bijzondere boeketten.

Koken met Hugo!

Vandaag reizen we af naar Thailand. Het menu bestaat uit heerlijke Thaise viskoekjes met een frisse salade. Als finishing touch laat Hugo je ook zien hoe je zelf een chilisausje maakt. Bekijk hier het recept.

Metamorfose (2/2)

Gisteren zijn Patrick en Lieke begonnen met de metamorfose van de woonkamer van Ika en Jerri. Patrick is al druk bezig geweest met de bouw van een organizer met zitgedeelte en gaat vandaag verder met de andere kant van de kamer, waar hij een mooie vakkenkast gaat maken.

Lieke gaat aan de slag met de aankleding van de woonkamer en laat je zien hoe je zelf een leuke plantenbak kan maken. Bekijk hier het eindresultaat.

Binnenkijken bij...

Nadat Darcy en haar vriend bij een woonboot net misgrepen viel hun oog op een van de unieke kubuswoningen in Rotterdam. Ze waren op slag verliefd. Maar hoe richt je een woning in waar slechts één muur recht is? Neem snel een kijkje.

Groenten- en fruitboeketten van Sasha

Iedereen geeft wel eens een bosje bloemen cadeau. Rozen, tulpen of een mooi wildboeket. Maar bloemen hoeven niet altijd onderdeel te zijn van een leuk of mooi boeketje. Sasha is drie jaar geleden begonnen met het maken van groenten en fruitboeketten en laat je vandaag zien hoe ze dat doet! Kijk hier de aflevering

Lifehack van Zamarra: Tuinmeubelen schoonmaken

Voordat de tuinmeubelen weer opgeborgen worden voor de winter is het belangrijk om ze eerst goed schoon te maken. Helaas is niet alles van hetzelfde materiaal en heeft het ene meubel een andere aanpak nodig dan het andere. Zamarra laat je zien welke schoonmaakmiddelen het beste werken op de verschillende materialen. Lees het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 12

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore