Ga naar de inhoud
Kleur van het jaar!

Dit is de nieuwe kleur van het jaar 2022: Bright Skies

Oktober woonmaand staat weer voor de deur en traditiegetrouw wordt deze afgetrapt met de nieuwe verfkleur van het jaar! We blikken even kort terug op de afgelopen jaren en onthullen de nieuwe kleur.

Wie trouw alle woon-influencers volgt op verschillende social media kanalen, ziet dat er al weken in het grootste geheim gewerkt wordt met dé nieuwe kleur van het jaar. De ene zwart-wit-foto na de andere popte langzaam op. Een van onze favorieten is Sandra Gremmen. De koningin op het gebied van kleur en nooit bang voor een expiriment. Maar ook onze eigen Jasper van den Burg heeft zijn vloer al in de nieuwe kleur gelakt. 

We konden natuurlijk niet wachten, maar blikken ook graag nog even terug.

2019

We kijken al jaren mee naar de mooiste plaatjes en warmste kleuren. Was jij er ook als de kippen bij om in 2019 de kwast te pakken en je woonkamer, slaapkamer of keuken van de kleur Heart Wood te voorzien?

De kleur was bedoeld om meer in contact te komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur en dat snapten we helemaal.

2020

In 2020 was het daarna de hoogste tijd was voor Tranquil Dawn. Het stond voor een nieuw begin en de start van een decennia. Een tegenhanger op de drukke en digitale wereld waarin we leven. De kleur was geïnspireerd op het ochtendlicht en een verwijzing naar een rustige dageraad.

2021

En toen kwam de kleur voor 2021: Brave Ground. Een versterkende kleur die de natuur en eenvoud benadrukt. "Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis."

Een favoriet hier op de redactie omdat je er werkelijk alle kanten mee op kon.

En dan....

Daar is hij dan: Bright Skies, de nieuwe kleur voor komend jaar! Een kleur waarmee je de frisse lucht letterlijk je huis in haalt. De kleur is open en goed voor je geest. Het nieuwe leven blaas je zo je woonkamer in. 

Ga jij meteen aan de slag?

Fotocredits:

AkzoNobel