Gezien op TV

Aflevering 9 | 9 september 2021

09 september 2021 16:03 Aangepast: 10 september 2021 12:32

De aflevering van vandaag staat ook in het teken van de verspillingsvrije week, zowel in de gerechten, maar ook in meubilair! Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Koken met Hugo!

Een combinatie van de Spaanse en Nederlandse keuken? Dat betekent licht pikante, Spaanse mosselen met een salade en niet te vergeten, de typische Spaanse aardappels: Patatas Bravas! Volgens Hugo worden er in Nederland veel te weinig mosselen gegeten. Daar moet dus verandering in komen! Een simpel en snel gerecht om thuis te maken. 

Tuinmetamorfose (2/2)

In de aflevering van gister begon Tom aan de grote klus om de betegelde tuin van Sandra in Pijnacker weer wat groener te maken. Belangrijk: er moet schaduw in de tuin komen omdat het in de zomer erg warm wordt in de tuin. Tom haalt alles uit te kast. Zal Sandra blij zijn met het eindresultaat?

Gerecyclede meubels

"Achter ieder afgedankt meubel schuilt een pareltje". Martine Beijer wil meubels een tweede leven geven. Perfect voor de verspillingsvrije week! Belangrijk: kijk vooral naar het materiaal en de vorm en niet naar het uiterlijk ervan. Het lijkt uiteindelijk toch niet meer op het originele meubelstuk. Wil je zien hoe Martine van een oud, afgedankt kastje een trendy dressoir met een retro-look maakt? Bekijk het hier!

Binnenkijken bij…

Een huis met karakter. Tessa en Jaap wonen in een oud graanpakhuis uit 1915 in Lekkerkerk en hebben het in 1975 laten verbouwen tot volwaardig woonhuis. Om bij het originele gevoel van het gebouw te blijven, hebben ze voor het interieur op de benedenverdieping voor een industriële look en feel gekozen. De bovenverdieping is daarentegen helemaal ‘bohemian’. De combinatie van die twee zorgt voor een interessant contrast. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 9

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore