Gezien op TV

Aflevering 8 | 8 september 2021

08 september 2021 17:01 Aangepast: 10 september 2021 12:34

Vandaag weer een aflevering vol metamorfoses, handige tips en tricks en heerlijke recepten.

Koken met Hugo!

Vandaag wanen we ons in Toscaanse sferen met een tomatensoep. Erg makkelijk zelf te maken! Ook staan beignets van courgette op het menu en maakt Hugo als toetje een kersengranita: een ‘slushpuppy’ van fruit. Lees de recepten terug via de links. 

Tuinmetamorfose (1/2)

De tuin volledig bestraten, omdat dat lekker onderhoudsvrij is. Dat leek Sandra uit Pijnacker een goed idee, maar nu heeft ze spijt van haar keuze en wil ze af van de tegeloase rondom haar huis. Ze wil meer groen in haar tuin! Tom komt in actie om haar hierbij te helpen. Kijk hier de aflevering terug.

Binnenkijken bij…

Kim en Richard worden elke ochtend wakker in een monumentaal pand uit 1650. Ze hebben een prachtig uitzicht op de haven van Medemblik. Maar voordat ze in hun huis konden intrekken, was eerst een enorme verbouwing nodig. Het pand was nogal gedateerd, maar de hoge plafonds en het uitzicht trokken hen over de streep. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier in de aflevering.

Schilderen met wol

Breien ouderwets? Absoluut niet! Steffie is groot fan en heeft een oude borduurtechniek eigen gemaakt: tuften en punchen. Met deze techniek kun je met wol op een doek patronen of zelfs tekeningen maken. Schilderen met wol noemt ze het! Hoe Steffie dit precies doet, legt ze in geuren en kleuren uit in de aflevering van vandaag.

Dierenarts Piet

Dierenarts Piet vertelt ons in deze aflevering alles over het gebit van een konijn. Hij heeft het stelletje Lilly en Sproet meegenomen naar de studio en laat ons zien hoe je zelf het gebit van je konijn kunt contoleren. Bovendien zijn Lilly en Sproet nog te adopteren! Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 8

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore