Gezien op TV

Aflevering 73 | 26 mei 2021

26 mei 2021 16:26

Koken met Hugo! 

Vandaag maakt Hugo Hollandse stamp. Niet zomaar een stamp, maar andijviestamppot met fenegriekkaas en rookwortel. Je leest het goed een zomerse variant zonder rookworst, mét rookwortel. Lekker vegetarisch. Aan de kook!

Tuinmetamorfose (1/2)

Deze week gaat Tom een nieuwe tuin maken voor Nacera. De schutting is verouderd, er groeit een hoop onkruid tussen de tegels en Nacera zou graag wat meer privacy willen in haar nieuwe tuin. En haar grote wens is dat er een Marokkaans sfeertje wordt gecreëerd. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Het kwik gaat de komende maanden stijgen en stijgen. Wie weet is er zelfs weer een hittegolf (of twee) op komst. Zomerse temperaturen vragen om verkoeling, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze huisdieren. Dierenarts Piet legt uit wat je kunt doen om oververhitting bij honden te voorkomen

Hobby van Irenita

Een hip-hoedje is natuurlijk een leuk mode item maar het kan ook een krachtig effect geven in je interieur! En Irenita laat zien hoe je dat doet!

Binnenkijken bij…

Velen durfen hun vingers niet te branden aan een klushuis. Maar Ivana en Tobias zagen binnen drie seconden wat de potentie was van het huis dat ze kwamen bezichtigen. Kom binnen!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore