Gezien op TV

Aflevering 72 | 25 mei 2021

25 mei 2021 16:25

Koken met Hugo! 

Vandaag duiken we de Griekse keuken in. Weliswaar geen borrelplank, maar daardoor niet minder speciaal. Hugo maakt een Griekse maaltijdsalade met feta, gekruide broodjes en een heerlijk aardbeientoetje. Lees hier het recept.

Metamorfose (2/2)

De woonkamer-met-serre van Hein en Monique is geen eenheid. Gisteren zag je hoe Patrick begon aan het verbeteren hiervan. Met styliste Esther maakt hij de klus vandaag af. Bekijk hier het eindresultaat.

Buitenkijken bij…

Erwin wilde zijn wat traditionele tuin meer bij zijn moderne huis laten passen. En als liefhebber van technologie en snufjes wilde hij er de slimste tuin van Nederland van laten maken. 

Binnenkijken bij

Aan de haven van Dordrecht woont Janou met haar man en dochter in een 400 jaar oude woning. Je zag eerder hoe ze hun monumentale herenhuis volledig hebben gerestaureerd. Kom binnen!

Lifehack van Galit

Soms krijg je het simpelweg niet voor elkaar om te beginnen aan een flinke klus. Michel heeft dat met haar werkkamer, die is volgelopen met spullen. Galit schiet haar te hulp, en daar steek jij ook wat van op.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore