Gezien op TV

Aflevering 68 | 19 mei 2021

19 mei 2021 16:18

Koken met Hugo! 

"Wat eten we vanavond?" Als het aan Hugo ligt deze gebakken rijst met krokante tofu en Aziatische salade. Het is heel simpel, uren van tevoren al te maken en supersnel klaar, precies wat je wil op een doordeweekse dag. Aan de kook!

Tuinmetamorfose (1/2)

Vandaag gaat Tom aan de slag in Nieuwegein. De tuin van Dennis en Nicky is strak......iets té strak wat hun betreft, de tuin is namelijk volledig dichtgetegeld. Ze willen graag meer groen én een overkapping! Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Als je aan kids vraagt wat voor huisdier ze het liefst zouden willen hebben, dan komen knaaggrage konijnen stipt in de top 5 terug. Hoogste tijd om je door dierenarts Piet bij te laten praten over hoe je konijnen houdt en kunt koppelen. Lees hier zijn tips.

Hobby van Debby

Stel; een meubelstuk is van een materiaal gemaakt dat niet helemaal jouw smaak is. Dan kun je het natuurlijk vervangen...maar Debby laat zien dat je het ook anders aan kan pakken.

Binnenkijken bij…

Een huis van 100 jaar oud kopen is misschien niet zo heel bijzonder in Nederland, maar als de binnenkant van het huis net zo oud is, dan sta je toch voor een flinke klus! Kom binnen!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore