Gezien op TV

Aflevering 63 | 12 mei 2021

12 mei 2021 10:38 Aangepast: 12 mei 2021 15:39

Koken met Hugo! 

Hugo kookt vandaag typisch 'brasserie-eten.' Hij gaat terug naar de tijd dat vegetariërs in restaurants vaak alleen iets met geitenkaas konden bestellen. Wat het is? Krokante geitenkaastaartjes op een salade met aspergetips en frambozendressing. Vive la France! Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose (1/2)

Deze week is onze Tom in de Nederlandse hoofdstad, Amsterdam, waar hij op weg is naar Terence en Irma. Dit stel zou niets liever willen dan een tropische vakantiegevoel in eigen tuin! Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Dierenarts Piet heeft gezellig zijn senior hondje Gijs weer naar de boerderij meegenomen. Deze keer wil hij alle baasjes bijpraten over hoe jij je huisdier mentaal fit kunt houden. Hersengymnastiek voor de vrolijke viervoeter.

Hobby van Marieke

Marieke is gietkunstenaar. Ze maakt allerlei objecten met epoxyhars. Met een voorliefde voor bloemen en kleur maakt ze kunstwerken die ook nog eens praktische zijn voor je interieur.

Binnenkijken bij…

Als je de indeling van je nieuw gekochte huis niet goed vindt, dan haal je toch gewoon alle muren eruit en bouw je het weer op zoals je het hebben wil... Kom binnen!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore