Gezien op TV

Aflevering 62 | 11 mei 2021

11 mei 2021 16:33

Koken met Hugo! 

Vandaag op het menu: een Oosterse maaltijd. Noodles met hoisingehaktballetjes, gewokte sla en ananasijs! Lees hier het recept

Metamorfose (2/2)

Gisteren begon Patrick aan een kamer in voor de zestienjarige Zilver, die sinds het overlijden van haar moeder bij haar oom en tante woont. Vandaag krijgt Patrick hulp van styliste Lieke. Bekijk hier het eindresultaat.

Binnenkijken bij…

Al jaren waren Nathalie en haar man Robert gecharmeerd van een winkelpandje in het centrum van Barendrecht. Toen het te koop stond waren ze er als de kippen bij en hebben met er brocante een sfeervol huisje van gemaakt. Kom binnen!

Lifestyle hacks

Het is voor velen herkenbaar: Je keuken oogt op het eerste gezicht oké, maar in de lades, voorraadkast en koelkast is het overzicht ver te zoeken. Gelukkig heeft Galit tips voor een opgeruimde keuken! Lees hier haar tips.

Groene hobby van Lizet

Hutten bouwen en lekker ravotten in het bos, wie heeft het vroeger niet gedaan? Met wat fantasie kun je dat gevoel weer even helemaal terugkrijgen. Lizet laat ons vandaag namelijk haar grote hobby zien: het maken van boomhutten, maar dan voor je kamerplant!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore