Gezien op TV

Aflevering 56 | 3 mei 2021

03 mei 2021 09:53 Aangepast: 05 mei 2021 10:57

Koken met Hugo! 

Stamppot. Kan eigenlijk het hele jaar door, al is het daarbij wel goed om rekening te houden met de jaargetijden. Zo maakt Hugo vandaag een voorjaarsstamppot: veel groente, weinig aardappelen. Lekker luchtig en fris. Lees je mee?

Klussen met Oscar

Het kan misschien een gevoelig onderwerp zijn: die plinten die nog steeds ontbreken in je huis. Het klusje staat met stip op nummer 1 op de lijst van uitgestelde klussen en daarom geeft Oscar ons vandaag ‘een lesje’ plinten zetten.

Tegeltje tegeltje

Vandaag lopen we een dagje mee met Greetje en Machteld. Zij maken tegeltjes voor aan de muur. Maar deze tegeltjes zijn alles behalve passé.

Metamorfose (1/2)

Mila is vier jaar oud en is net verhuisd naar een grotere kamer. Super fijn, want nu heeft ze alle ruimte om met haar vriendinnetjes te spelen. Eén klein probleempje: de kamer is nog helemaal groen en kaal. Patrick gaat aan de slag en tovert de ruimte om tot een heus zeemeerminnenparadijs! Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Buitenkijken bij

Als je geen zeeën van ruimte hebt in je achtertuin maar je hebt toch een hoop wensen kan dat best een uitdaging zijn. Zeker als je een split-level woning hebt en er daardoor in de tuin een groot hoogteverschil is. Sandra laat zien hoe ze dat opgelost heeft

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore