Gezien op TV

Aflevering 58 | 5 mei 2021

05 mei 2021 16:13 Aangepast: 05 mei 2021 19:13

Koken met Hugo! 

Hugo houdt van met de seizoenen mee-eten. Waar beter dan in een soep kan hij het lekkerste van de lente laten samenkomen. Vandaar dat hij een lentegroentesoep maakt. En omdat je er na het snijwerk weinig omkijken naar hebt, heb je genoeg tijd voor het maken van triple chocolate cookies. Aan de bak!

Tuinmetamorfose (1/2)

Tom is deze week in Harderwijk om de kale tuin van Simone aan te pakken. Wég moeten de rechte lijnen; de wens is een meer organische vormen en meer sfeer. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Piet komt langs met Karel en gaat het hebben over het castreren en steriliseren van katten en wat te doen als een kat buiten de kattenbak plast. Karel is 3 jaar geleden gecastreerd. Lees hier zijn tips terug

Schapen scheren

De komende weken worden de schapen weer geschoren, en dat levert dus veel mooie wol op. Babette maakt van die wol unieke duurzame wanddecoraties. En dat doet ze met een speciale techniek.

Binnenkijken bij...

Als woningzoekers een huis bekijken waar veel aan moet gebeuren, haken veel kopers af. Sarina en haar man lieten zich niet afschrikken. Kom binnen!

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore