Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 50 | 23 april 2021

Borrelen met Hugo! 

Weekend! Dus tijd voor een borrelplank. Je zou inmiddels denken dat alle landen al voorbij zijn gekomen, maar nee: 'Vandaag gaan we naar Chili. En daarna heb ik nog genoeg andere landen', aldus Hugo. Lees hier hoe je deze borrelplank thuis maakt!

Tom geeft plantenadvies

Tom heeft zich dit keer laten inspireren door Martine, want hij gaat vandaag ook een kleine upcycle doen! Hij heeft een lampenstandaard die hij gaat omtoveren tot een fleurige plantenstandaard. Perfect voor in je tuin of op je balkon. 

Binnenkijken bij...

Amber en Tim kochten zeven jaar geleden een sterk verouderd jaren 30 huis in Heemstede. Zonder echt te weten waar ze aan begonnen, gingen ze zelf verbouwen. Wil je ook binnenkijken? Dat kan hier

Lifehacks van Galit

Je administratie bijhouden is natuurlijk niet de leukste klus. Hoe zorg je nou dat je alles op orde hebt en houdt? Galit heeft hiervoor een stappenplan.

Binnenkijken bij...

Anoushka ging 12 jaar geleden aan de slag met het braakliggende stuk land achter hun arbeidershuisje. Inmiddels is dit stuk land omgetoverd tot prachtige plek met verschillende tuinkamers, elk met een eigen functie.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.