Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 43 | 14 april 2021

Koken met Hugo! 

Vandaag op het menu: een dadelcake met toffeesaus! Ohja, én een maaltijdsalade met broccoli, spelt en feta. Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose (1/2)

Elke en Brand en hun 3 zoons hebben een verouderde en nogal saaie tuin vinden ze zelf, graag willen ze meer groen en het liefst een paar eetbare planten. En Tom gaat daarvoor zorgen. Morgen zie je het eindresultaat.

Dierenarts Piet

Net als de mens worden ook katten ouder, wat gepaard gaat met de nodige kwaaltjes. Dierenarts Piet heeft een senior katje mee en gaat paar van deze kwaaltjes bespreken! Lees hier zijn tips terug.

Alles over de wonderfoon

Soms is iets inspirerend omdat het zo ontzettend hartverwarmend is. En dat is de hobby van Herbert ook. Met dit soort oude draaitelefoons zorgt hij ervoor dat dementerende ouderen vrolijke worden van de muziek van vroeger. Help jij Herbert?

Binnenkijken bij...

Klushuizen, we zien ze vaak voorbijkomen in ons programma. Het blijft knap hoe je door een uitgeleefde, oude huurwoning heen kan kijken en het aan durft om het te kopen. Nathalie en Chris waagden de gok en kochten zo’n huis.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering 43 van seizoen 2 terug op Videoland.

Dit is een artikel van