Gezien op TV

Aflevering 43 | 14 april 2021

14 april 2021 14:15 Aangepast: 14 april 2021 17:16

Koken met Hugo! 

Vandaag op het menu: een dadelcake met toffeesaus! Ohja - en een maaltijdsalade met broccoli, spelt en feta. Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose (1/2)

Elke en Brand en hun 3 zoons hebben een verouderde en nogal saaie tuin vinden ze zelf, graag willen ze meer groen en het liefst een paar eetbare planten. En Tom gaat daarvoor zorgen. Morgen zie je het eindresultaat.

Dierenarts Piet

Net als de mens worden ook katten ouder, wat gepaard gaat met de nodige kwaaltjes. Dierenarts Piet heeft een senior katje mee en gaat paar van deze kwaaltjes bespreken! Lees hier zijn tips terug.

Alles over de wonderfoon

Soms is iets inspirerend omdat het zo ontzettend hartverwarmend is. En dat is de hobby van Herbert ook. Met dit soort oude draaitelefoons zorgt hij ervoor dat dementerende ouderen vrolijke worden van de muziek van vroeger. Help jij Herbert?

Binnenkijken bij...

Klushuizen, we zien ze vaak voorbijkomen in ons programma. En toch vraag ik me elke keer af hoe je door bijvoorbeeld een uitgeleefde oude huurwoning heen kan kijken en het aan durft om die te kopen. Nathalie en Chris durfde het aan en kochten zo’n huis.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore