Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 42 | 13 april 2021

Koken met Hugo! 

Vandaag kookt Hugo iets wat nog niet vaak aan de Nederlandse keukentafel wordt gegeten: gehaktbrood. Het is een ideale maaltijd waarin je heel makkelijk groenten kunt 'verstoppen', waardoor het een kindvriendelijk gerecht is. Kook je mee

Metamorfose (2/2)

In Zeist wordt de slaapkamer van Joey en Maggy omgetoverd tot de babykamer voor hun tweede dochter. Maar door keuzestress over de inrichting bleef de kamer leeg. Gelukkig is Patrick gisteren begonnen met de klus, en vandaag krijgt hij hulp van styliste Esther. Bekijk hier het eindresultaat.

Binnenkijken bij...

Voor de liefde kwam de Duitse Britta 17 jaar geleden naar Haarlem. Nu is er een tweede liefde bij: een prachtig herenhuis in Haarlem. We mochten er eerder binnenkijken.

Administratie ordenen deel 2

Dozen vol brieven en rekeningen, uitpuilende mappen en bergen bonnetjes: zo ziet bij veel mensen de administratie eruit. Dat kan veel overzichtelijker, en opruimcoach Galit legt uit hoe! Lees hier haar tips terug

Groene hobby van Daphne

Heb je geen plek voor planten in je huis, maar wel behoefte aan groen? Denk dan eens aan een wanddecoratie van mos! Rotterdamse Daphne kan haar creativiteit helemaal kwijt als mos-artiest.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.