Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 41 | 12 april 2021

Koken met Hugo! 

Yoghurtsoep als makkelijke maal voor de doordeweekse dag? Jazeker! Hugo kookt vandaag deze Midden-Oosterse klassieker. Fris, romig en snel klaar. Van alle markten thuis dus. Lees hier het recept.

Tips voor verlichting in huis

Voor veel mensen is licht in huis puur functioneel. Maar wist je dat de juiste verlichting bijvoorbeeld je werkprestaties kan verhogen? Linda vertelt ons er alles over.

Klaar voor de verkoop

Zet jij je huis binnenkort te koop? Let dan nu even goed op. Want je vergroot de kans op een mooi bod als je je huis goed stylet. De zussen Merel en Marinthe weten daar alles van!

Metamorfose (1/2)

Een klushuis bewoonbaar maken terwijl je eerste kind bijna geboren wordt; dat is niet ideaal. Nu hun tweede kind in aantocht is, is er meer tijd, maar blokkeren Maggy en Joey door keuzestress. Patrick en styliste Esther schieten te hulp. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending. 

Buitenkijken bij...

Na een leven in de stad komt Astrid terecht in landelijk gebied, bij Abcoude. Met vallen en opstaan leert ze om te gaan met de natuur en nu geniet ze van de ruimte om haar heen. Wil je ook even kijken? Klik hier.

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Dit is een artikel van