Gezien op TV

Aflevering 38 | 7 april 2021

07 april 2021 10:55 Aangepast: 07 april 2021 14:55

Koken met Hugo! 

Vaak worden pasteitjes exclusief met kerst gegeten, maar zodra je weet hoe lekker deze paddenstoelenpasteitjes zijn, dan kun je niet wachten. Daarbij laat Hugo zien hoe je de lekkere, ouderwetse (en ouderwets lekkere) pasteibakjes heel simpel zelf kunt maken.  Lees hier het recept

Tuinmetamorfose (1/2)

Deze week is Tom in het Brabantse Drunen. Irma en Richard hebben een groot perceel, maar missen nog een lekkere plek om te loungen. De ideale plek hiervoor bevindt zich nu... op een groot stuk gras. Morgen zie je het eindresultaat in de uitzending.

Dierenarts Piet

Waar dierenarts Piet vorige week het nog over de nagelverzorging van katten had, is het deze keer tijd voor de hond. Want ook voor deze vrolijke viervoeter is een pedicure op z'n tijd essentieel. Lees hier zijn tips

Hobby van Mike

Sommige voorwerpen die klaar zijn voor de schroot kunnen nog bruikbaar zijn. Maar wat Mike van deze voorwerpen maakt, is wel heel bijzonder... hij maakt een zitje van een oud olievat.

Binnenkijken bij...

Je koopt een huis waarvan je denkt dat je maar een paar kleine aanpassingen hoeft te doen om het eigen te maken maar eindigt, 5 jaar later met een compleet verbouwde woning. Een bijzonder avontuur, even binnenkijken?

Aflevering gemist? Bekijk de aflevering terug op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore